Nordjyllands store kreative messe den 12-13 september er aflyst på grund af Covid 19.

Messerne for de Kreative
Med kreative udstillere fra hele Danmark

Hvem er vi?

Firmaet bag messen

JH Promotion ApS står bag det helt nye messekoncept Kreativmesserne, JH Promotion ApS har gennem de sidste 15 år arrangeret store events samt diverse messer og markeder i hele Danmark , så vi har stor erfaring og står inden for forholdene samt logistikken på messen er i orden, og vores strategi med Kreativmesserne er, at vi inden for 3 år har udbredt konceptet til hele Danmark, så vi håber at se jer enten som udstiller eller besøgende.

Koncept

Kreativmesserne er et helt nyt messe koncept, hvor missionen er at lovende designere, kunstnere, kreative Iværksættere/erhvervsdrivende, kreative private kan komme og udstille, og sælge deres produkter på vores messer, og glæde alle vores besøgende med deres spændende udvalgt af kreative produkter. 

Vi har sat et pris niveau på standene, som skal sikre at indholdet på messen, bliver kreativt- iderigt- nyskabende- med en masse nye spændende kreative udstillere inden for branchen. Vores mål er at skabe messer, som kan hjælpe kreative iværksættere/erhvervsdrivende videre med deres forretning, samt give kreative private en unik mulighed for at præsentere deres produkter, som for nogle tilfælde kan vise sig, at deres hobby udvikler sig til deres erhverv. Vi glæder os til at byde jer velkommen enten som udstiller eller besøgende.

Book stand

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.